lørdag 5. oktober 2013

"Lugga" til vinters

Kjapp liten oppdatering på prosjekter:

Ferdig med et par "lugga" til minstemann. De ble strikket i garnet "Sterk" fra Du store alpakka. Dette er et fin og mykt garn, som er godt egnet til bruksklær som sokker og votter. Garnet er laget av en blanding av 40% alpakka og 40 merinoull, og forsterket med nylon.

Siden jeg ikke er noen ekspert på sokkestrikking, må jeg ha oppskrift. I heftet "STRIKK og bruk" utgitt av Du store alpakka fant jeg en basisoppskrift på brukssokker. Sokkene har ribb på leggene og oppå vristen, noe som gjør at sokkene sitter godt. Minstemann er fornøyd, og da er mora fornøyd:-)I tillegg har jeg fått to bestillinger på Redy-genseren, og da har jeg jo en finfin unnskyldning til å kjøpe mer garn. Fikk disse nøstene i posten i dag fra Garnudsalg. LYKKE!


Ha en strålende strikkedag!

Prjona

2 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har - og så mye fint du strikker! Gleder meg til å følge deg videre (fant bloggen din hos Bundingen)! Nydelig farge på luggene du har strikket, de blir sikkert gode og varme til vinteren!
  Spennende med garnpakke i posten, flotte farger på det garnet også. Kjenner ikke til Redy-genseren, men håper å få se den på bloggen din etter hvert! :-)
  Ha en fin ettermiddag!

  SvarSlett
 2. Så koselig at du synes bloggen min er fin:) Er helt fersk i bloggeverden, så jeg har forsatt mye å lære.
  Den lilla genseren på forrige innlegg er en Redy-genser. Jeg er nå godt i gang med samme genser til datteren min, og har lovt min mor å strikke til henne også. Etter at jeg er ferdig med disse to, tror jeg at jeg er klar for å strikke noe helt annet;)
  Prjona.

  SvarSlett